Roverský kmen PICKWICK
Přihlášení





Megaoslava+FilmNight

23.-24. dubna 2004

Článek o této roversko-neroverské action jsem začala psát už dávno, a pak se mi někam kamsi úplně zatoulal. Pamatuju si jenom, že byl docela vtipnej. Teda aspoň já jsem se bavila, ovšem to se možná budu bavit teď taky… :-)

Vzhledem k tomu, že si to už moc nepamatuju, tak asi ne tolik. Možná, že si budu trochu vymejšlet, ovšem to já dělám poměrně čast…ějc, ale veřejně to přiznávám jen někdy – třeba teď. :-)

K věci: Scházeli jsme se jak švábi na pivo. Já mazala ještě s několika lidmama chlebíčky a kluci se snažili doladit techniku. Zřejmě něco nebylo v pořádku, pře jim to trvalo trochu dýl a pořád chodili sem a tak s tyčí a prostěradlem (na plátno) a dokonce nám přišel i helpnout pan Vackář s Frantou. Když jsem se zeptala, co se děje, bylo mi odpovězeno: „Maž.“ (Rozuměj chlebíčky.)

Pozn.: to mi neodpověděl nikdo z rodiny Vackářů, ale někdo jiný!! ← Jako kdybych tomu nerozumněla. :-)

Nakonec se vše podařilo nainstalovat a laickým okem (mým) to šlapalo v poho. Tímto děkuji všem!

Na začátek jsme si pustili Želary a po úvodní scéně (nebudu popisovat) se někdo ozval, že to chce vidět ještě jednou. Tak jsme to dali ještě dvakrát. :-) Jinak se dle mého názoru nedělo nic neobvyklého či co by stálo za zmínku. Prostě se jedlo, čumělo na filmečky a mlčelo a když někdo něco řekl, tak mu další dva odpověděli: „Pšt!“

Shlédli jsme teda Želary, Hodiny – trochu psycho, Scary Moovie a ještě se plánovalo „Všechno, co jste chtěli vědět o sexu a báli jste se zeptat“, ale nesehnaly se český titulky, tak bysme zas nevěděli nic, tak se to odložilo na příště.

Spát se šlo kolem čtvrté hodiny ranní, pře v 10:00 si v Kobylisích Růženka s Pájou měli říci své ANO a u toho jsme přece nemohli chybět..

Pozn.: Opravdu si ho řekli! → Nechť jim to šlape!

Ještě uvedu na pravou míru pár věcí:

  • Why roversko-neroverská akce?

    Pře tam bylo téměř více neroverů, než roverů.

  • Místo činu:

    super „Zubíkovic“ dům u Vltavy ve starých Bohnicích (přímo vedle psího útulku!), o který se Vackářovi momentálně starají a byly tak hodní, že nám ho půjčili.

  • Já slavila narozky (17), Jirka a Wocech svátky. Wocech se však nedostavil… Co by dělal, kdyby slavil sám? :-)

Katuchka

Informace:

Autor: Katka
Redakční úprava: Jirka
Publikováno: 28. 9. 2004
Poslední změna: 24. 7. 2011