Fotogalerie


 



 

Svatý Jan

4.–6. září 2007

 
» Přejít na fotogalerii

Tuto akci jsme uspořádali místo tradičního puťáku s cílem, aby jelo více lidí. V úterý ráno odjíždíme v počtu čtyři osoby a 1 pes a je jasné, že tento cíl se splnit nepovedlo. Avšak přes malý počet a absenci jakéhokoli plánu co dělat nepochybuji, že to bude skvělá akce. S Pickwicky jiná být nemůže:-)

Jedeme po malých silničkách k jihu a nejprve zastavujeme ve vesnické samoobsluze nakoupit stravu na nadcházející dny a následně zahnat pocit hladu v místní putyce.

Konečně přijíždíme do Svatého Jana. Ve středu pozornosti se rázem ocitla pohovka, klavír, kytara, případně knížka. Tyto věci nás těšily celý „víkend“, i když jsme podnikli několik procházek po okolí a hlavně, hráli deskovky. Oblíbený byl Fantom staré Prahy, ale největší úspěch měla Cesta z gheta. Do dramatu několika rodin na okraji společnosti jsme se opravdu vžili a řešili jsme dilemata, jako například zda nechat děti trpět hladem nebo si vydělávat prostitucí, případně zda se zbavovat frustrace pomocí drog a alkoholu. Okolo třetí ráno jsme konečně dohráli a ani jsme si neuvědomovali, že jsme tím strávili přes pět hodin.

Ve středu nás na kole přijel podpořit i Sunny, čímž se náš počet rozrostl na celých pět. A hlavně na závěr musím ještě vyzdvihnout skvělá jídla, ze kterých mi nejvíce v paměti utkvěly palačinky a kompoty.

Takže díky všem zůčastněným a těším se na vánočku, což bude asi další Pickwick akce…

Jirka

Informace:

Počet dostupných fotek 9
Fotografové Markéta (6), Jirka (3)