Roverský kmen PICKWICK
Přihlášení





Fórum

[archiv] Léto 2007

Budeme něco podnikat o letních prázdninách? A co to bude?

Možnosti zobrazení

Zobrazeny příspěvky 1–6 z celkem 6
Zobrazit příspěvků na stránku
Nemáte právo přispívat
<< | < | 1 | > | >>
17. 2. 2007 20.02
caues,....ja sem taky pro prodlouzeny weekend a rozhodne pro zari,...ale taky by bylo fajn,kdyby to slo udelat tim zpusobem,ze by se ten weekend i protahnul do tydne,tzn. kdo chce,muze zustat dele...ale to by se pak muselo vyresit pospolu...s realizaci samozrejme rad pomuzu,bude-li treba,...;-)
9. 2. 2007 10.31
Čaues všem, jsem totálně pro nějakou minimální akci s maximální účastí starých dobrých Pickwicků, v září by se to mohlo povést.

Strašně rád bych v létě někam vyrazil (na vodohory na Slovensko nebo do Polska - určitě super nápad), ale budu muset živit rodinu, tak nevim, jak to dopadne.
28. 1. 2007 15.33
Ahojik

Pickwick-prodloužený víkend je podle mě ideální.

A co se týče té vody, tak to u mě zatím vypadá, že nebudu přes léto moc v ČR, spíš vůbec, ale jestliže mi nějaké zahraniční akce padnou, tak se ráda připojím a samozřejmě i pomůžu. To ovšem budu přesně vědět až okolo března/dubna
28. 1. 2007 13.42
Ja bych taky byla pro. Ale bylo by teda fajn, kdyz bychom se doopravdy skoro vsichni sesli, protoze je pravda, ze loni to bylo zvlastni, jak jsme se tam stridali a ani se moc nevideli.

Jinak voda na Slovensku zni hodne lakave. Kdy by se asi tak konala?
24. 1. 2007 20.04
Jo jo, myslim, že to je dobrý nápad. Prodloužený víkend se dá udělat jakoukoliv formou (zevl, kratší puťáček...) a jsem i pro termín v září...
Ohledně slovenského putování/vodnění: za sebe říkám, že nevím jestli pojedu. Chtěl bych si vydělat nějaké penízky, případně se zdokonalit v cizím jazyce (ideální varianta = obojí:-)). Je to ve fázi plánu v mé hlavě, takže zatím není nic jisté, ale i nejisté. Pokud by mi to Slovensko termínově vyšlo, tak bych se určitě zůčastnil a rozhodně bych pomohl s realizací.
Vojtik
Návrh 23. 1. 2007 23.50
Ahoj,
po zkušenostech z loňska (malý počet a poněkud převaha kluků, někteří byli na rozdílné části a ani se nepotkali) mě napadlo udělat změnu. Také už mezi námi nebude žádný středoškolák a asi by bylo naivní si myslet, že se budeme držet tradice založené před čtyřmi lety puťákem v Jeseníkách.

No a co s tím? Napadlo mě udělat Pickwick (prodloužený) weekend (třeba hned po táborech, možná spíše v září), kde by nás snad bylo více než loni na puťáku, doufám, že i většina.

A co s volným časem o prázdninách? :-) Sice už určitě máte spoustu možností, co dělat, ale přihodil bych ještě jednu.
Jednalo by se o řekněme čtrnáct dní na Slovensku, případně v Polsku, z toho část na vodě a zbytek v horách. Jeden z nápadů je třeba Dunajec a Roháče. :-D Byli byste zvaní pochopitelně vy, a též lidičkové z Liptonů a třeba i Kobylis.

Samozřejmě že to je organizačně o "trochu" náročnější obyčejný čundr, a tak to předpokládá nejen dostatečný zájem, ale též ochotu několika lidí přiložit ruku k dílu.

Tak to je k mé vizi, čekám na vaše názory a konkurenční návrhy:-)
Nemáte právo přispívat
<< | < | 1 | > | >>